معاونت پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: درسال ۱۴۰۳ در حوزه مالی اتفاقات خوبی افتاد و اعتبارات قابل توجهی برای آموزش و پرورش دیده شد.
شیرزاد با بیان اینکه به علت تعاملات خوبی که بین ستاد مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کشور بوده است بسیاری از بدهی های انباشت شده پرداخت شد، گفت: بدهی گذشته موجب رنجش بسیاری از همکاران شده بود که خوشبختانه در اواخر سال بخش قابل توجهی پرداخت شد.
وی با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به آموزش و پرورش و بخصوص در ساخت و ساز آموزشی، ابراز کرد: تا اردیبهشت ماه چیزی بنام بدهی از گذشته نخواهیم داشت.
معاونت پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: قبلاً باید ماهها برای حق التدریس منتظر می ماندیم اما در حال حاضر بروزرسانی شده است .
شیرزاد با تاکید بر همدلی همه دستگاهها و خیرین با آموزش و پرورش، یادآور شد: مولد سازی جزو سیاستهای وزارت آموزش و پرورش است.
وی با تاکید بر مستند سازی املاک و اموالی که در اختیار آموزش و پرورش قرار دارد، گفت: استفاده از ظرفیت خیرین مورد تاکید است که خوشبختانه نوشهر جزو شهرستانهای برتر در این زمینه است.
۵۰ درصد مدارس نوشهر تخریبی و یا با استاندارد پایین است
عباس متاجی رئیس پیشین آموزش و پرورش نوشهر با اشاره به مشکلات حوزه آموزش و پرورش نوشهر، اظهار کرد: پنجاه درصد مدارس شهرستان تخریبی و یا با ضریب استاندارد پایین است.
وی با بیان اینکه طی پنج سال گذشته ۱۲مدرسه راه اندازی و کلنگ زنی شد، افزود: از این تعداد ۹ واحد افتتاح شد.
رئیس پیشین آموزش و پرورش نوشهر با بیان اینکه در حال حاضر در سطح مدارس شهرستان ۱۵ زمین چمن مصنوعی به بهره برداری رسید که داشتیم چهار تای آنها توسط خیرین و مدیران مدارس احداث شد، تصریح کرد: طی دو سه سال اخیر سه میلیارد تومان برای تجهیزات و نوسازی مدارس تخصیص داده شد.
متاجی به چالش کمبود نیرو در شهرستان اشاره کرد و گفت: چهار هزار ساعت کمبود نیرو داریم که باید تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای تامین نیرو با استفاده از خرید خدمات ۵۱ نفر در رشته های مورد نیاز جذب کردیم.
رئیس پیشین آموزش و پرورش نوشهر وجود ۶ مدرسه دو شیفت را یکی دیگر از چالش های شهرستان عنوان کرد و گفت: در این راستا باید هشت مدرسه جدید احداث شود.
انتهای خبر/