×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 26 April , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر
موقوفه مرشدی تنکابن، منابع ملی است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بابلسرخبر» به نقل از بلاغ، علی‌اکبر عالیشاه در بازدید از موقوفه آیت‌الله مرشدی واقع در منطقه تکیش از توابع شهرستان تنکابن اظهار کرد: این مجموعه، اراضی ملی و منتسب به سازمان منابع طبیعی کشور می باشد.
وی تصریح کرد: با عنایت به گزارش واصله از مدیر اداره کل منابع طبیعی، مجموعه تکیش یا موقوفه آیت‌الله مرشدی، منابع ملی است و هر گونه اقدامات یا تبلیغات مبنی فروش این اراضی، با جدیت پیگیری قضایی و قانونی می‌شود.دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال مازندران افزود: این اراضی دارای سند ششدانگ بنام سازمان منابع طبیعی کشور بوده و در زمره اراضی غیر متصرفی است و به هیچ عنوان اجازه تجاوز و تعرض به انفال عمومی و منابع ملی را به سودجویان نداده و پشتیبان منابع طبیعی خواهیم بود.

عالیشاه در پایان گفت: اقدامات پیشگیرانه از سوی مجموعه منابع طبیعی غرب استان در جریان است و دادستانی کل کشور و دادسرای تهران نیز این موضوع را شدیدا و با قوت پیگیری کرده و با اشخاصی که در این حوزه اقدام به تبلیغات برای فروش داشته باشند برخورد قانونی و قضایی قاطع انجام خواهد گرفت.

انتهای خبر/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.