مدیرکل دامپزشکی مازندران، خاطرنشان کرد: آمارهای رسمی نشان میدهد در این بازه زمانی، تحت نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی، بیش از یکمیلیون و ۳۳۰ هزار کیلوگرم گوشت قرمز و ۲۱ میلیون و ۲۸۰ هزار کیلوگرم گوشت مرغ سالم، به بازار مصرف عرضه شده است.
آقاپورکاظمی، ادامه داد: در اجرای این طرح، یکهزار و ۸۶۷ کیلوگرم لاشه دام و ۱۵۷ هزار کیلوگرم مرغ غیرقابل مصرف نیز از چرخه تولید خارج شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بابلسرخبر» به نقل از بلاغ، تیمهای نظارتی این ادارهکل، با انجام هشتهزار و ۴۵۹ بازدید میدانی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، رکورد جدیدی در نظارتهای بهداشتی ثبت کردند که این تعداد بازدید نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش را نشان میدهد.
انتهای خبر/