×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۲۳ اسفند , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 13 March , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
تغییر زمان برگزاری آزمون ارشد در دستور کار سنجش

سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور، رضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره درخواست برخی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد مبنی بر اینکه برگزاری آزمون در اردیبهشت ماه زمان بهتری است و همچنین احتمال تغییر تاریخ برگزاری از سال آینده گفت: ما برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری کنکور را انجام می‌دهیم. سازمان سنجش در طول سال ده‌ها آزمون سراسری برگزار می‌کند و فرایند برگزاری این آزمون‌ها کاملاً به هم وابسته است.
وی افزود: به‌طور خاص، در اردیبهشت ماه، نوبت اول آزمون سراسری برگزار می‌شود که تعداد شرکت‌کنندگان آن بیش از یک میلیون نفر است. به همین دلیل، عملاً امکان برگزاری دو آزمون بزرگ در این ماه وجود ندارد.
سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور عنوان کرد: با این حال، موضوع تغییر تاریخ برگزاری آزمون‌ها در دستور کار ما قرار دارد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای این منظور انجام خواهد شد. امیدواریم بتوانیم آزمون‌ها را به نحوی برگزار کنیم که حداکثر رضایت را برای شرکت‌کنندگان به همراه داشته باشد.

انتهای خبر/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.